Training & Masterclass

Masterclass 3SFO
De ervaring leert dat een focus op techniek en financieren alleen niet voldoende is om de doelen van energiebesparing in de bestaande woningbouw te halen. Ook inzicht in de gedrags- en organisatieprocessen die van invloed zijn, is nodig. Dat is – naast
geld en techniek – de derde succesfactor.
Tijdens de masterclass ‘ de derde succesfactor ontrafeld’ gaan we dieper in op de achterliggende (organisatie- en gedragswetenschappelijke) mechanismen van uiteenlopende praktijkervaringen en geven we de deelnemende professionals praktische handvatten mee om hiermee in hun projecten en organisaties mee om te gaan.

Meer informatie? Neem contact op met het secretariaat van Nyenrode via tel. 0346 – 291 280 of a.vanhal@nyenrode.nl of m.coen@nyenrode.nl.
Bekijk hier de flyer: De derde Succesfactor ontrafeld

Training
In deze workshop verkennen we hoe weerstand ontstaat, hoe het eruit ziet en wat je natuurlijke neigingen zijn in een situatie waarin er tegenstrijdige belangen lijken te zijn. We reiken een lichte methode aan die je kunt gebruiken om dat waar het over moet gaan op tafel te krijgen. Met als doel dat er rust en een constructief gesprek ontstaat waarin alle behoeften vervuld kunnen worden!

Meer informatie? Laat het ons weten. We bespreken het graag met je. Neem contact op met Margriet van Lidth de Jeude: 06-46603931, margriet@de-organisatiepsycholoog.nl of Maurice Coen: 06-24845955, m.coen@nyenrode.nl
Bekijk hier meer informatie in een artikel: Workshop weerstand.