Schermafbeelding 2018-02-28 om 15.57.19

#ClimatePlanetUtrecht

De succesvolle reizende internationale tentoonstelling over het klimaat, Climate Planet, kan naar Utrecht komen. Na Bonn, Aarhus en Kopenhagen kan de Climate Planet van 6 oktober tot en met 3 november op het Jaarbeursplein in Utrecht verrijzen.

Waarom
Alle Nederlanders Naar Energieneutraal begint bij bewustwording en enthousiasme. We kunnen wachten tot de westelijke Nederlanders natte voeten krijgen, we in heel Nederland meer schade door extreem weer krijgen, de Groningers nog meer beven, maar we kunnen ook op een positieve manier aandacht vragen voor de noodzaak van verduurzaming. Dat willen we doen met de Climate Planet.

De ervaringen uit andere steden zijn dat de bezoekers na het zien van de film beseffen dat verandering noodzakelijk is. Aanvullend op de voorstelling wordt de Climate Planet gebruikt als platform om te laten zien op welke manier wij in Nederland een bijdrage (kunnen) leveren. Zo kunnen we concreet resultaten bereiken.

Om nu actie te ondernemen wil ANNE Climate Planet binnenhalen. Help ANNE met deze actie via hun website hier of lees meer over het onderwerp in een artikel van Artus Lippus.